Verse Producten

Vis, Schaal & schelpdieren dienen kakel vers te zijn! De schaal en schelpdieren worden aangeleverd vanuit Yerseke. Het paradijs voor visliefhebbers. Deze schaal en schelpdieren worden in de avond uit het water gehaald en worden de volgende ochtend afgeleverd. Mooie producten zijn voor ons belangrijk, daarnaast houden wij de seizoenen in de gaten. Hierdoor zijn producten altijd op hun best en sluiten andere seizoensproducten hier goed bij aan. 

Seafood

Tataki - Gegrilde makreel met Japanse saus - Kreeft - Tonijn - Mosselen - Vispannetje - Vis soep - Vis kroketjes - Bouillabaisse - Zalm tartaar met gin schuim - Inktvis - Gamba's - Octopus

Grill

Door het snelle verhitten van de vis blijft het vocht goed behouden en zorgt het vet van de vis voor een lekker grill smaak. De oesters en makreel liggen in de vlammen met daarnaast vispannetjes van garnalen, mosselen, witvis,  knoflook en olie.

Fruit de Mer

Verse schaal en schelpdieren; Halve kreeft, vongole, scheermessen, mosselen, rivierkreeftjes en alikruiken met citroen mayonaise en vinaigrette.