Catering met passie

Elke catering-partij is anders en dit maakt het juist zo geweldig! De passie voor lekker eten en drinken werkt als rode draad door het bedrijf. Onze missie is dan ook; "iedereen op de partij laten genieten, ervaren en beleven." 

Locatie's

De catering kan op elke locatie plaatsvinden. Trouwen op het strand of een borrel op de heide. Doormiddel van de mobiele wagens is het creëren van een borrel op elke locatie mogelijk.

Landrover

| Land Rover catering | De oude Land Rover uit 1970 is ideaal inzetbaar voor bijna elke gewenste catering partij. Zo kan deze worden ingezet als wijnbar, oesterbar & buffet. De producten worden op de Land Rover gegrild/bereid. Niet iedere locatie leent zich voor het plaatsen van de Land Rover. Daarom werken wij ook veel met mobile barren/buffetten die ook gemakkelijk binnen kunnen worden geplaatst.

Opties

Landrover Catering biedt veel verschillende mogelijkheden. Met diverse foodrucks, barren, decoratie en serveermogelijkheden verzorgen wij een partij geheel op maat.
Om maar even een voorbeeld te geven;
"Het is mogelijk een bruiloft te laten beginnen met een koffiewagen met gebakjes. Vervolgens een lunch met diverse luxe broodjes, later op de dag een dinner in festivals stijl en met als afsluiter een feest met dj, saxofonist en gin-tonicbar." 

Maar dit is nog lang niet alles!

Om een offerte op maat te ontvangen vragen wij u het offerte formulier in te vullen of om telefonisch contact op te nemen. Wij denken graag met u mee en maken eventueel een afspraak om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.