Gin & tonic bar

Lekker en verfrissend

Maak kennis met onze unieke Gin & Tonic Bar, waar we de elegantie en verfijning van de Land Rover-stijl rechtstreeks naar uw locatie brengen. Geniet van een luxe ervaring samengesteld met de beste selectie gins, inclusief de kenmerkende smaken van Hendrick’s Gin en Hermit Gin.

Bij onze cateringservice zijn wij gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke momenten voor allerlei soorten evenementen, van betoverende bruiloften tot professionele zakelijke bijeenkomsten. Ons team streeft ernaar een onberispelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat elk detail van uw evenement zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd.

Stap in de wereld van verfijnde smaak en laat ons uw evenement naar een hoger niveau tillen met onze kenmerkende Gin & Tonic-bar. Of u nu de liefde viert, nieuwe verbindingen aangaat of gewoon geniet van de fijnere dingen in het leven, wij zijn er om aan al uw wensen te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op om onze Gin & Tonic-bar in Land Rover-stijl te boeken voor uw volgende evenement en laat ons u en uw gasten de perfecte mix van luxe en smaak bieden.